piatok 12. marca 2010

Príchod na Raticov Vrch/Arrival to Raticov Vrch


Keďže na Google Maps nie je vyznačená Zánemecká/Raticov Vrch, poskytujeme vám aspoň mapku, na ktorej vidíte Detvu a okolie s Hriňovou (Raticov Vrch je medzi Detvou a Hriňovou).

Cesta je možná z Detvy, aj z Hriňovej. S cestou z Hriňovej nemám skúsenosti a neviem ju popísať, skúste však pozrieť Google - Raticov Vrch je v tom navyššom cípe, približne v strede cesty medzi Sídliskom Bystrô a Detvou:



Väčšina z vás bude prichádzať zľava - od Zvolena/Zvolenská Slatina. Z hlavnej cesty odbočíte pri LIDL do Detvy, prejdete autom 2km stále rovno až do starej časti mesta. Cestné značenie by vás malo nasmerovať na Zánemeckú. Mali by ste sa dostať okolo detvianskeho kostola až k rázcestiu, kde budú dve odbočky. Treba odbočiť vpravo na ulicu Sládkovičovú (nie na Kostolnú/Kaľamárku!). Potom trvá cesta okolo 10 minút autom - cesta je kľukatá, okolie tvoria kopce. Každopádne je lepšie sa niekoho opýtať na cestu, pretože je tam viacero odbočiek a dá sa veľmi ľahko zablúdiť. My v deň svadby nebudeme k dispozícii na telefóne, tak sa snažte ísť skôr - s časovou rezervou ;).

As there is no sign for Zanemecka/Raticov Vrch at Google maps, we are showing you at least a small map of Detva and surrounding.

The majority of you is coming from the left side - from Zvolen/Zvolenska Slatina. You need to turn left when seeing LIDL, enter Detva town and go still straight forward (about 2km). You get to the old part of the town with Detva´s church and there you need to search for signs "Zanemecka". You should come to the crossing, where you need to turn right to Sladkovicova Street (don´t go to direction of Kostolna/Kalamarka!). Afterwards the journey may take about 10 minutes - the narrow crooked road around hills. It's better in any case to ask someone, because there are many different ways and it's easy to get lost there. Also we won't be available on phone on Saturday, so you won't reach us. Please travel with the time reserve so you won't miss our sermon ;).

SOS CALL: 0907 538 243 - moja sestra Enny :)

A cieľ cesty je tu :):

Kláštor kapucínov
Raticov Vrch 1936
96205 Hriňová

Telefón: + 421 (045) — 5497735
Mobil: 0911 206537

www.kapucini.sk

Pre pripad potreby:

N 48.58644 stupnov
E 019.48679 stupnov

Vyska: 638m



PARKOVANIE:/PARKING

Pred kostolom na Raticovom Vrchu je približne 30 parkovacích miest, čo by malo byť postačujúce množstvo pre všetkých. Po obrade pôjdeme do Vegas Clubu do Hriňovej, kde sa rovnako dá parkovať. Vzdialenosť Vegas Clubu od Penziónu Anka je zhruba 1km (10 min. pešo). Keďže svadobná oslava začína hneď po príchode do Hriňovej, zaparkujte radšej pred Vegasom a auto si v nedeľu vyzdvihnete, alebo preparkujete neskôr po večeri ;).

In front of the church at Raticov Vrch there is a parking lot with 30 places. After the sermon we are moving to Hrinova - Vegas Club, where is also parking available. It's better to park there than in front of Guest House Anka as the party starts right after we arrive and the distance between Anka and Vegas is app. 10 minutes walking. The car can be picked up on Sunday or you can move your car later during the evening.

Vegas club sa nachádza na ulici Partizánska v Hriňovej (pod Hydrexom po ľavej strane). Penzión Anka je na mape vyznačený ako Penzión JK:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára