štvrtok 11. marca 2010

Doprava a ubytovanie

Svadba začína pre všetkých priateľov obradom na Raticovom Vrchu (Zánemecká). Je dôležité, aby ste sa dokázali skoordinovať tak, aby mal každý zabezpečený dovoz. Na pomoc sme vám pripravili tabuľku o doprave, ktorú sme rozposlali e-mailom. Doprava autobusom na Raticov Vrch nie je možná. Avšak ďalšia možnosť je využitie osobnej prepravy z Detvy/Hriňovej (taxi), ktorá je pomerne lacná:

Osobná preprava Detva:0910 370 818
Osobná preprava Hriňová:0917 272 164

Po obrade na Raticovom Vrchu sa všetci spoločne presunieme do Hriňovej, kde bude svadobná hostina - okolo 17:30 vo Vegas Clube (pozri Penzión Kocúr - http://www.restauraciakocur.sk/kontakt.php - club patrí k penziónu, je od neho vzdialený cca 1km).

The wedding starts at Raticov Vrch (Zánemecká). As it´s not possible to travel by bus to this place, everybody needs to arrange a car. We created an online table for all who need the lift, please use it and let us know in case you can´t find anyone. After the sermon we all go together to Hriňová, where the party takes place - Vegas Club.

Momentálne by už každý z vás, kto potrebuje, mal mať zabezpečené ubytovanie. Väčšina je ubytovaná v Penzióne Anka Hriňová, aj my :). Penzión Anka, aj Duvoks sú už plne obsadené, ak náhodou ešte niekto nestihol rezerváciu, k dispozícii je len Hotel Detva, prípadne vzdialenejšie ubytovne na Bielych Vodách. Príbuzní sú ubytovaní v Penzióne Kocúr v Hriňovej.

At the moment, have all of you probably booked the rooms. Guest House Anka and Duvoks are already full. The majority of you stay at Guest House Anka, also us :). The family stays at Guest House Kocúr in Hriňová.

2 komentáre: